Tags


Petrecerile pentru copii nu mai sunt ce erau. Nu mai merge cu un suc şi o prăjitură. Acum, copiii au nevoie de entertainment. Dacă nu le oferi asta, se vor juca pe smartphone sau se vor uita la televizor. Ceea ce nu-şi doreşte nimeni. În plus, mai este şi comparaţia cu celelalte petreceri, ale colegilor de grădiniţă. Unii închiriază un club de joacă, alţii o fac într-un parc de distracţii, alţii o fac acasă, dar cu o echipă de animatori care ţin copiii ocupaţi, să nu aibă timp să se plictisească.
Dar, totuşi, cum reuşesc unii părinţi să organizeze o petrecere reuşită? Printr-o bună planificare şi atenţie la toate detaliile.

Spaţiul:

Asigură-te că locul unde dai petrecerea este spatioasa si bine aerisita. Daca ai casa si curte, atunci spatiul n-ar trebui sa fie o grijă pentru tine. Dacă stai la bloc, atunci închiriază cu ora un loc de joacă, fie în interior, fie în exterior. Important este să fie multe jucării, gonflabile, baloane.

Momentul zilei

Ideal ar fi sa chemi musafirii intre acele ore in care stii ca micuţul tău e odihnit, cu burtica plina si chef de joaca. Daca copilul va fi obosit si va plange tot timpul, toata lumea isi ia adio de la distractie. Dupa somnicul de la amiază pare sa fie cea mai buna alegere. O petrecere reusita dureaza in jur de 3 ore – posibil si mai mult.

Cum sa-ti distrezi copilul

E important sa-ti faci invitatii sa se simta bine la petrecere, dar si mai important este sa-ti rasfeti odorul asa cum merita – in definitiv, e ziua lui, el ar trebui sa fie vedeta. Ce ai putea face pentru el? Nu trebuie sa-l urci pe un piedestal de aur, sa-i cumperi cele mai scumpe jucarii sau hainute – pentru copil, e de ajuns daca îl antrenezi în activităţile favorite. O variantă bună este să intri pe www.infinityevents.ro şi să le vezi oferta. Îţi vei da seama că nu vei putea face ceva mai spectaculos decât ei. jflow-sample-slide1Dacă le spui preferinţele copilului în materie de personaje, ei vor realiza un pogram care sigur va fi pe placul tuturor copiilor. Pune camera foto sau video la incarcat – nu vrei sa descoperi fix in ziua cu pricina ca nu mai are baterii.

Ce le dai de mâncare

Să nu apuci să faci grătar sau prăjiturele cu cremă. Copiii preferă snacks-urile, mâncarea fast-food, cum ar fi: – felii de pizza, mini-sandvisuri, aripioare de pui, hamburgeri, bulete de cascaval, bruschete, fructe proaspete, chifle si briose, fursecuri, negrese, clătite. Comandă un tort cu fructe sau ciocolată, cu desene sau cu figurine comestibile şi vei scăpa oeftin când va trebui să faci curăţenie. La capitolul sucuri caută ceva fără prea mult zahăr şi acid, pentru a nu-i agita şi mai mult pe copii. Sucurile la cutii mici sunt ideale.

Ce faci cu părinţii?

Vei ieşi mai ieftin dacă te vei oferi tu să ai grijă de copii, să-i iei şi să-i duci acasă. Dacă vor veni cu părinţii, va trebui să-i hrăneşti şi pe ei şi să-ţi petrecu ziua cu ei. Vei pierde petrecerea propriu-zisă. Succes!