Iubitorii de ciclism montan, profesioniști și amatori de toate vârstele, pot începe să se pregătească pentru competiția de ciclism montan din acest an, de la Câmpina!

Fundația Romanian Angel Appeal anunță lansarea celei de-a III-a ediții a întrecerii sportive Câmpina Open MTB – Race for Autism. Competiția va avea loc în data de 6 septembrie, pe dealurile prahovene din zona platoului Muscel, deja consacrate printre participanții la edițiile anterioare ca oferind trasee provocatoare și deosebit de frumoase. Înscrierile se fac online, pe site-ul competiției, începând cu luna aprilie 2014.

Întrecerea este deschisă cicliștilor din toate categoriile de vârstă și abilități: avansați, amatori, copii, familii. 3 trasee cu grade diferite de dificultate (incluzând atât offroad cât și drum asfaltat), îi așteaptă și în acest an pe participanți, pentru a răspunde tuturor abilităților și așteptărilor.

Detalii privind evenimentul, condițiile de înscriere și traseele sunt disponibile pe site-ul http://www.campina-mtb.ro.
“Câmpia Open Mountain Bike” este un eveniment sportiv care și-a format o tradiție și susține, anual, o cauză socială. Organizarea evenimentului se bazează în exclusivitate pe voluntariat. Toate fondurile obținute din înscrierile la competitie sunt folosite pentru sprijinirea copiilor cu autism din Prahova.