Nu vrei ca nunta ta să fie banală. Să aibă doar porumbei, artificii, aranjamente florale, baloane, mărturii, dansatori, orchestră. Vrei să fie un pic altfel, să o ţină nuntaşii minte şi să vorbească despre ea cunoscuţilor. Dacă se poate să aibă şi ceva nou apărut pe piaţă, cum ar fi un vulcan sau un fum de gheaţă carbonică, ar fi de poveste.
Fumul de gheata carbonica pentru efecte speciale se pretează unei nunţii unde dansul este la putere. Într-un spaţiu cu un podium, cu o sală de dans adecvată, cu o coregrafie specială a mirilor. Şiţi, cum vedem în clipurile video din America că se procedează la nunţi, unde mireasa şi tatăl ei au momentul lor special, cât se poate de aiurit şi amuzant. Sau un dans al cavalerilor de onoare, ori doar al mirilor. Oricare sunt protagoniştii, trebuie să fie un dans memorabil, din care să scoţi tot ce se poate. Iar efectul cu fum este un must have.
În primul rând creează o atmosferă aparte. Dansul de deschidere al mirilor devine brusc unul rupt din cărţile cu poveşti ! În cazul în care adăugăm şi lumini, fumul capătă culoare creându-se astfel o imagine demnă de basmele copilăriei.
Primirea invitaţilor trebuie să fie un moment deosebit, pentru că prima impresie contează. De aceea, din cupele de şampanie pe care le vor ciocni mirii cu invitaţii lor nu trebuie să lipsească gheaţa carbonică, astfel încât atmosfera să fie una feerică.
Posibilităţile de a inova cu acest tip de gheata carbonică sunt multiple, totul depinde de imaginaţia fiecăruia. Băuturile vor avea un aspect deosebit, totul va fi efervescent şi plin de spumă, dacă în pahare se adaugă granule de gheaţă uscată. Carafele de vin de pe masa nuntaşilor vor învălui întreaga masă într-un abur fin. Tortul va fi mai bine pus în valoare, dacă pe masa pe care va fi adus în sală vor fi asezate, pe colturi, boluri cu apă caldă în care vor fi introduse câteva bucăţi.

fum
Gheaţa carbonică nu este toxică şi nu prezintă niciun risc pentru sănătatea omului. Produsul nu are miros, gust sau culoare şi nu lasă niciun fel de urme sau reziduuri care ar putea cauza neplăceri.
Pentru o nuntă unde se va dansa non stop, efectul extraordinar poate fi creat prin două metode: prin plasarea a patru recipiente cu apă fierbinte şi gheaţă carbonică în colturile ringului de dans sau prin intermediul unei maşini speciale pentru fum greu. Acest aparat este pus în funcţiune de aceleaşi două elemente: apa fierbinte şi gheaţa carbonică. Alaturarea celor două componente duce la formarea unui abur greu, care nu se ridică de la nivelul solului şi nu lasă urme pe podea.
Iar preţurile nu sunt foarte mari. Sunt chiar mici, comparativ cu efectul pe care-l provoacă. O puteţi cumpăra şi produce singuri sau puteţi cere să vină un profesionist, cu un aparat special, care să se ocupe de tot. Eu personal m-as lipsi de porumbei şi aş alege această gheaţă. Dacă ar fi să fac nunta din nou. Poate la aniversarea de 25 de ani, la nunta de argint.