Ce poate să însemne „cod roşu de reduceri”? Cât de mari să fie ele? De 52% sunt de-ajuns?
Au aflat şi magazinele online că femeile, mai nou, de 1 şi 8 Martie primesc mărţişoare, flori şi … bani sau vouchere. Să îşi cumpere ele ce vor, pentru că au o mare plăcere să caute, să compare preţuri, să observe calitatea. Bărbaţii nu au răbdare şi oricum nu ar înţelege importanţa unui cod roşu de reduceri.
Nu ar pricepe de ce o femeie şi-ar cumpăra în prag de primăvară cizme Matar.ro sau ghete dama. Pur şi simplu pentru că sunt vizionare şi privesc în perspectivă, peste o jumătate de an, când revine perioada lor şi când vor fi, în continuare, la modă. Atunci, în toamnă, probabil că îşi vor cumpăra sandale platforma din piele intoarsa şi iarăşi bărbaţii nu vor înţelege. Poate abia când le vor vedea încălţate cu ele la petrecerea de Revelion sau anul viitor, în vară. Platformele sunt confortabile si elegante. Acestea au fost în topul preferintelor în anul 2013 si se pare ca rămân în continuare pe placul femeilor, în fond doar ele pot aprecia cum se cuvine privilegiul de a se putea simţi comod chiar şi cu tocuri de 10 cm.
Încă ceva de care nu ştiu bărbaţii. Că shoppingul online poate fi mai „fun” decât cel în magazinele clasice. Nu mai este nevoie ca sărbătoritele de la început de martie să îşi dea ziua peste cap, umblând prin magazine, enervându-se în trafic sau suportând indiferenţa vânzătorilor. Un site reprezintă cel mai aproape magazin, chiar la tine acasă, unde te poti bucura de diversitatea şi calitatea produselor disponibile, reduceri semnificative şi reale, precum şi timp nelimitat de decizie. Livrarea se face în 24 de ore, se dă garanţie şi se mai acordă şi un voucher de reducere de 10% la abonarea la newsletter.

Advertisements