Florile se oferă de către bărbaţi femeilor! Clar! Nu suport când văd o femeie dând flori altei femei, fie ea medic, profesor, şef. Evident, excepţia o reprezintă când dăruieşti un buchet mamei. Aici înţeleg şi accept. Cu privire la celelalte situaţii, mă declar furioasă!
Nu-i uşor să trimiţi flori, iar unii bărbaţi nu se pricep chiar deloc. Noroc că există firme care se ocupă de asta. Mai ales când e vorba de „ziua zilelor”, când orice femeie trebuie să primească cel mai frumos buchet din an!
În general, femeile au flori preferate. De exemplu, o doamnă apreciază orhideea ca fiind o floare deosebită. Asta nu înseamnă că trebuie să i se transmită numai buchete de orhidee, ci că se poate alege un buchet cu mai multe soiuri de flori, care să pună în valoare delicatetea şi culoarea florii preferate. Acest lucru este valabil, indiferent de floarea preferată, fie ea hortensie, iris, gerbera sau lalea. Trebuie pusă în valoare prin intermediul altor flori. Dacă nu ai nicio idee cum să le combini, alegi din multitudinea de aranjamente pentru 8 martie.
fl048_1Un alt aspect important care se tratează similar cu soiul preferat este “asortarea” buchetelor, din punct de vedere cromatic, cu preferinţele destinatarelor. Trebuie incluse in buchete flori în culorile apreciate de destinatară, dar nu exclusiv. De exemplu, un buchet în care movul irisilor este scos în evidenţă de alaturarea cu un trandafir roz are un efect mult mai puternic decat dacă se alege un buchet simplu.
Sunt nişte chestiuni cu care bărbaţii nu are rost să-şi bată capul, deoarece există flori online Floridelux.ro. Care s-au gândit la o promoţie care să vină tot în ajutorul bărbaţilor: dacă fac o comandă online la magazinele Floridelux.ro, pot câştiga flori pentru un an. Adică pentru toate ocaziile! Concursul se desfăşoară în perioada 10 februarie-10 martie. Trebuie doar ca ei să recunoască faptul că au nevoie de ajutor şi totul se termină cu bine!

Advertisements