Andreea Dumitran, fetiţa de 12 ani, din Câmpina, diagnosticată cu tumoră cerebrală, va fi, mâine, în faţa marelui examen al vieţii. O echipă de chirurgi de la Spitalul Universitar pentru Copii din Zürich o va supune unei operaţii complicate, de extirpare a tumorii. Haideţi să fim alături de ea. Familia trebuie să plătească 1.600 de euro doar cheltuielile pentru transport.

Lupta Andreei cu tumora cerebrală se apropie de un moment decisiv, plin de tensiune, dar şi de speranţă. După complicate “lupte birocratice”, după săptămâni de neclaritate în privinţa măsurilor medicale ce ar trebui luate pentru ca tumora cerebrală să fie stopată din creştere, chirurgii de la Spitalul Universitar pentru Copii din Zürich au decis că Andreea trebuie operată.
Rezultatul ultimului RMN a indicat o creştere e tumorii, dar cum radio şi chimioterapia făcute în cei patru ani de la declanşarea bolii au avut doar efecte temporare, elveţienii au stabilit că e momentul “înfruntării” chirurgicale.
Poziţionarea tumorei face însă ca operaţia să fie una dificilă, astfel încât mâine, când ea va fi făcută, vom ţine pumnii strânşi pentru Andreea şi pentru cei doi părinţi care îi vor fi aproape, aşteptând înfriguraţi verdictul după operaţie.
Dar dincolo de gânduri de susţinere, putem fi alături şi financiar, ajutând familia să suporte mai uşor toate cheltuielile adiacente intervenţiei chirurgicale. Doar drumul, dus-întors, pentru trei persoane costă 1.600 de euro. Să o sprijinim pe Andreea, astfel încât visul ei de a deveni designer vestimentar să nu moară!

Advertisements