De joi, 13 februarie, până duminică, 16 februarie, ploiestenii sunt așteptați la savurosul Târg cu Bunătăţi din Ploiesti, Centru, zona Hale – Parcul Toma Socolescu. Veți găsiţi toate bunătăţile la care vă puteţi gândi, toate produsele făcute în casă, sănătoase, aduse din toată ţara de către harnicii producători. Iar dacă sunteţi clienti fideli ai Târgului, trebuie să ştiţi că şi în acest weekend sunteți așteptați cu toate delicatesele cu care v-am obişnuit, dar şi cu surprize.

De la Cristianu, din zona Bran este adusă brânză proaspătă de oaie, urdă cu mărar şi caşcaveaua veritabilă, dar şi brânză de burduf cu ardei sau chimen, de la Fundata de Braşov sau brânză de burduf din Bistriţa – Năsăud. La o brânză sau la un caşcaval bun, merge întotdeauna un vin pe măsură, alb, roşu sau roze, adus de la Mizil.

De asemenea, pofticioşii nu vor putea trece pe lângă produsele de la târg fără să guste toate bunătătile din carne. Muşchiul de porc afumat, cârnaţii picanţi de porc, slana fiartă, trasă în boia, toate merg cu o paine cu cartofi coată pe vatra, la Rupea si cu o ceapa rosie de la Bucsani.

Cu celelalte produse pe care le găsiţi în Târg, veţi putea să umpleţi o masă menită să mulţumească şi să sature pe oricine: unt numai bun de întins pe pâinea caldă, miere, legume de sezon şi conserve care mai de care mai delicioasa (zacuscă de vinete, de ciuperci, de peşte, de dovlecei verzi), prăjituri si tarte de casă de la Brasov, bune de te lingi pe degete.

Și pentru ca in acest sfarsit de saptamana este sarbatorită dragostea, in targ veti putea gasi cadoul perfect realizat de un artist cu multa rabdare si pasiune sau de un mester popular sau blanar.

Târgul este deschis de joi pana sambata intre orele 09.00- 18.00, iar duminică puteți veni pentru degustări și cumpărături până la ora 15.00.

Advertisements