Tags

, , ,


Valentine’s day la ELIANA mall!
Anul acesta sărbătorim dragostea la ELIANA mall! Patronul îndrăgostiţilor, Sfântul Valentin, îl sărbătorim în data de 14 februarie iar Dragobetele autohton îl sărbătorim pe 24 februarie. Aceste sărbători oferă îndrăgostiţilor ocazia să îşi mărturisească dragostea şi să ofere cadouri simbolice.
ELIANA mall a pregătit pentru luna februarie o mulţime de surprize pentru cupluri dar şi pentru cei care sunt încă în căutarea dragostei.
În data de 14 februarie 2014 te aşteaptă o petrecere special gândită pentru tine şi jumătatea ta. Vei fi întâmpinat cu şampanie şi bomboane de ciocolată într-o atmosferă romantică în Galla Ballroom. Pentru cei care îşi împărtăşesc mai usor sentimentele prin cântec le-a fost pregătit un de concurs de karaoke, pentru bunii dansatori, un concurs de dans şi alte activitati amuzante pentru cupluri.
O altă surpriză pentru participanţi este caricaturistul Adrian Bighei. El va face caricaturi tuturor celor care vor lua parte la eveniment iar momentele de romantism vor fi însoţite de un recital susţinut de Costi Anghel care va invita cuplurile să danseze pe ritmurile celor mai cunoscute piese de dragoste.
mallCei care nu au pereche dar care doresc să îşi întâlnească jumatatea, sunt invitaţi la o sesiune de speed-dating. Doritorii sunt rugaţi să se înscrie la adresa de e-mail contact@eliana-mall.ro.
Pe langa toate acestea cuplurilor le-au fost pregătite şi concursuri cu premii pe pagina de Facebook ELIANA mall.
Vino vineri, începând cu ora 17:30 în Galla Ballroom din ELIANA mall pentru a petrece un Valentine’s Day de neuitat!
Participarea este GRATUITĂ!

Advertisements