Tags


Societatea Romana de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie sustine, incepand cu luna februarie 2014, campania de informare, educatie si comunicare medicala privind sanatatea femeii: Zilele V – Protejeaza-ti feminitatea! Campanie are caracter national si va cuprinde pe langa informare/educatie medicala, consult ginecologic de rutina si diagnostic gratuit pentru depistarea si tratarea infectiilor vaginale.

In 23 de unitati sanitare din 16 orase: Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi, Suceava, Bacau, Satu Mare, Timisoara, Pitesti, Oradea, Arad, Cluj Napoca si Targoviste , medicii ginecologi vor oferi sesiuni de informare medicala privind sanatatea femeii, consultatii ginecologice de rutina si diagnostic gratuit pentru depistarea si tratarea corecta a infectiilor ginecologice.

La Ploiesti, campania se desfasoara la Maternitate dar si la spitalul privat Lotus, persoanele care vor sa participe la acesta campanie putandu-se programa telefonic. Practic, consultațiile gratuite se fac doar pe baza de programare telefonica.