Tags

, , ,


Unora le place să navigheze pe Internet, să se uite la sute de pagini ale magazinelor online, să compare preţuri, să citească review-uri, să afle păreri şi să bage tot felul de produse în coşul de cumpărături. Doar este shopping, fie el şi online! Ca şi cum te-ai afla într-un mall, unde sunt zeci de magazine cu diverse produse şi tu îşi cumperi câte ceva din fiecare.
Unii însă nu se dau în vânt după umblatul în magazine, cum nu le place nici să cumpere de pe miile de pagini online. Mai ales că ei nu caută de toate, ci ceva anume, de care au nevoie în acel moment.
Iată însă că a apărut o soluţie şi pentru astfel de clienţi. Portalurile care să adune în el mai multe magazine de profil, care comercializează aceleaşi produse.
safe_imageSă spunem că vrei să mobilezi un apartament şi cauţi oferte de la mai mulţi producători. Le găseşti pe ProducatoriMobila.ro. Cu un singur click, clientul are acces la toate ofertele. Iar în cazul în care nu găseşte ceea ce caută, lasă un mesaj şi caută administratorii portalului pentru el, gratuit!
pEste mai ieftin să cumperi mobilă online, pentru că îţi permiţi să compari preturile tot timpul. O unealtă foarte avantajoasă! Nu mai este nevoie să te plimbi în cerc într-un magazin, cu vânzătorul după coada ta.
Online, poţi să analizezi mult mai multe bunuri decât într-un magazin fizic. Toti ştim cum este sa tragi toata familia sau prietenii după tine, dintr-un magazin în altul, ca să găseşti un colţar sau un birou. Eşti în pericol să îţi pierzi tot weekend-ul dacă misiunea ta este compararea preţurilor. Online, într-o oră poti să te uiţi la câteva sute de produse.
Un alt plus este faptul că poţi să cumperi direct din camera ta. Este mai uşor să te uiţi la o poză, după care imediat la camera şi să îţi faci o idee cum s-ar potrivi în spaţiu. Din punctul meu de vedere este mult mai usor decât să fii la 10 km distanţă de cameră, chinuindu-te să-ţi aduci aminte ce culoare are covorul pe care îl ai de doi ani de zile. Dacă noua bibliotecă se potriveşte sau nu cu restul mobilierului.
Iar când cauţi mobila gradina nu trebuie decât să deschizi geamul, să vezi cum s-ar încadra în peisaj.
Succes la cumpărături!