Am câteva magazine online, unde intru periodic, pentru a vedea ce marfă nouă au. Le urmăresc pe site-urile lor, pe reţelele de socializare, iar de la unele primesc newsletter. E vorba de produse variate: haine, jucării, bijuterii, alimente bio, dar şi cele destinate vieţii intime. Da, jucării sexuale.
Până să intru, din greşeală, pe un asemenea site stil sexshop, nu ştiam că marfa lor poate fi atât de diversă şi permanent actualizată.
Practic, în fiecare săptămână, clientii primesc înştiinţări despre noile produse. Ei monitorizează cu grijă ceea ce se întamplă în lume, şi cand apare ceva nou, întotdeauna încearcă sa ofere acele noi produse. Asta ca să fii tu sigur că faci sex după noile tendinţe, nu după cele ale fostului deceniu. Sau ale fostului an… Sau chiar cele de săptămâna trecută?!
Evident, nu îmi cumpăr jucării sexuale săptămânal. Dar îmi place să aflu ce se „poartă”, să-mi închipui ce se poate face cu ele şi să-mi comand ceva dacă am impresia că va fi pe gustul meu şi al partenerei. De fapt, nu doar să-mi închipui, deoarece Sexshop-deluxe.ro are pregătite clipuri video instructive si imagini pentru cei interesaţi să cunoască bine produsele inainte de a le cumpara. Ca alternativa la comanda online, acest sex shop oferă posibilitatea comenzii telefonice unde, de asemenea, poţi afla mai multe detalii despre jucăriile erotice.
De ce jucării erotice de lux, de ce nu normale? Acest magazin online oferă produse din colecţiile Lelo, Fun Factory, Sasi, Fleshlight si multe altele. Cand cumperi jucarii erotice nu ar trebui sa economisesti bani optand pentru niste jucarii erotice de calitate redusa. Multi ani de experienta in comertul online te asigura ca Sexshop Deluxe este un adevarat expert.
SEXSHOP Deluxe este partenerul tau de zi cu zi pentru jocuri erotice de lux. In fiecare saptamana pregatesc o oferta speciala, numita „produse la vanzare“, cu jucarii erotice variate care sa aduca in dormitor experiente noi si un sex mai bun.

AVANTAJELE MAGAZINULUI SEXSHOP-DELUXE

Fara comanda minima – in Sexshop-Deluxe comanda ta poate avea orice valoare. Livram comenzile fara valoare minima.
Garanţia preţului – sexhop-deluxe.ro vă garantează cel mai bun preţ la întregul sortiment din oferta noastră. Dacă găsiţi acelaşi produs la preţ mai scăzut, reducem preţul pentru dvs.
Garanţia înapoierii banilor – dacă nu veţi fi mulţumiţi cu produsul cumpărat, puteţi să-l returnaţi nedeteriorat, în ambalaj original în 10 zile fără indicarea motivelor.
Cadou GRATUIT – la fiecare comandă vă adăugăm gratuit gel lubrifiant de calitate.
Cadou GRATUIT – întrucât majoritatea jucăriilor erotice necesită energie electrică, ceea ce noi ştim prea bine, obţineţi de la noi gratuit bateria ca alt cadou.
Cadou GRATUIT – ca un alt bonus, in Sexshop-Deluxe obţineţi 5% discount din preţul produselor de la următoarea comandă.
Cadou GRATUIT – pentru cã avem consideraţie faţã de clienţii noştri, la comenzi peste 350 RON obţineţi livrare gratuită prin curierat rapid!
Pentru clienţi permanenţi GRATUIT – dacă deveniţi clienţi permanenţi primiţi gratuit de la noi drept mulţumire acces liber la mii de galerii şi video pe paginile noastre erotice.
Livrare discretă – protejăm intimitatea dvs. şi de aceea fiecare livrare este ambalată ca un colet discret. Nimeni nu află ce aţi comandat.