Tags


Într-o afacere, timpul contează. Orice întârziere întrerupe fluxul activităţii, aşa că totul trebuie să meargă şnur. Fiecare să-şi facă datoria. Fiecare angajat, dar mai ales fiecare piesă angrenată în proces. Asta, pentru o afacere înfloritoare.
Când un om se îmbolnăveşte, îşi ia concediul medical şi altcineva îl înlocuieşte. La fel şi cu piesele. Când una se strică, este reparată, dacă se mai poate, sau schimbată. Iar pentru ca activitatea să nu fie întreruptă, acest lucru trebuie făcut imediat. Aici ar putea apăra câteva probleme.
De unde iei piesele? În cât timp vor ajunge la firmă? Ce calitate vor avea? Ce preţ? S-ar putea ca, grăbindu-te să îţi rezolvi problema, să apelezi la soluţii neverificate, la furnizori neserioşi, pe care nu-i cunoşti şi nu ştii ce fel de servicii oferă. Foarte multe firme livrează piese de schimb, însă sunt foarte putine care livrează pentru toată gama utilajelor de construcţii la un preţ competitiv.

Internetul este plin de magazine online care îţi vând tot felul de piese, la cele mai variate preţuri. Doar ei ştiu de unde le aduc, dacă sunt noi, second-hand sau măcar dacă sunt funcţionale. Toate îţi promit marea cu sarea, cele mai bune produse, cele mai mici preţuri… Din experienţă proprie vă spun că este mai bine să mergi pe recomandări. Cum fac eu pentru utilajele firmei mele. Nu mă hazardez să comand de pe site-uri pe care nu le cunosc, ci rămân fidel magazinului online www.piesedeutilaje.ro. Am primit pontul de la un prieten răspunzător pentru un parc de utilaje, care comandă mereu de aici şi este întotdeaună mulţumit. El a înţeles acum mult timp cât de greu e şi cât de mult contează să găseşti piesele necesare într-un timp scurt, la un preţ avantajos şi la calitate optimă. Iar acum înţeleg şi eu şi îi urmez sfatul.
Cei de pe acest site ajută toţi clienţii să economisească bani în achiţionarea pieselor dorite, fidelizându-i, în acelaşi timp. Le oferă reduceri, îi înştiinţează când au promoţii, îi anunţă când au adus marfă nouă. Tratează cu deosebită atenţie cerintele clientului, identifică rapid reperele solicitate şi oferă celor mai bune soluţii de pret/calitate/timp de livrare.
Piesele, componentele şi accesoriile comercializate sunt de cea mai înaltă calitate. Ei nu sunt ca alţi comercianţi care oferă produse slabe, doar pentru a se strica şi a reveni la ei, să cumperi apoi altele. Este un parteneriat, o relaţie de încredere reciprocă, care durează şi se consolidează în timp.