Anul viitor, voi merge la Istanbul. Ceea ce vă invit şi pe voi. E în regulă să porneşti de la nişte recomandări, dar e minunat să le trăieşti pe pielea ta. Ai multe oferte vacanta, trebuie să profiţi de ele din timp!
Se ştie că, cu cât faci rezevarea mai din timp, cu atât biletele sunt mai ieftine. Profită de TravelFan Expert, un site care are soluţii pentru toţi. Oferă cazări individuale în ţară şi în străinătate, oriunde în lume, circuite de grup sau individuale (circuite culturale,cu temă gastronomică,spirituale, pelerinaje), chartere in Turcia, Grecia, Spania, Dubai, Cipru, oferte sejur litoral Bulgaria, Turcia, Israel, Spania, asigurări medicale de călătorie, oferte charter/avion. Ei funcţionează pe metoda tailor-made, ceva de genul „te ducem acolo unde vrei să călătoreşti şi îţi punem la dispoziţie informaţii complete pentru itinerariul ales de tine. Îţi oferim consultantă de la începutul planificării vacanţei şi până la terminarea ei. Ai un număr de telefon valabil 24/24 pentru situaţii de urgenţă”.
Să recapitulăm: ai văzut un film şi ai vrut să ajungi acolo unde a fost filmat? Sigur că ţi s-a întâmplat şi ţie! Până când să-ţi amâni visul? Şi, de ce?

Agentia de turism TravelFan Expert ofera vacante personalizate in toata lumea.Tu iti programezi concediul pe datele pe care le doresti si noi iti aranjam serviciile turistice conform cu cerintele tale si bugetul pe care il ai la dispozitie, mai mic sau mai mare. Intotdeauna exista oferte pentru toate buzunarele. Iar noi le cautam pe cele mai bune, astfel incat raportul calitate pret sa fie unul corect si cat mai avantajos pentru tine.Stim ca timpul este pretios, asa ca de ce sa petreci tu ore in sir pe internet cautand si comparand ofertele, cand suntem noi aici sa o face pentru tine si sa gasim oferta optima care ti se potriveste?
Tot ce trebuie, este sa completezi formularul Contact cu detaliile vacantei si sa il trimiti la noi!Tocmai ai gasit Consultantul TAU in turism!
VACANTA DE VIS TE ASTEAPTA

!

Advertisements