Tags


De pe Latino-Time.ro aflăm de câte şedinţe este nevoie pentru a interpreta un dans impecabil.
• VALS VIENEZ- 3 sau 4 sedinte private;
• VALS ENGLEZESC, TANGO, FOXTRO – 5 sedinte private;
• SAMBA, RUMBA, CHA-CHA-CHA, ROCK’N’ROLL – 5 sedinte;
• SALSA,MERENGUE – 4 sedinte private;
• PACHET DANSURI POPULARE: 2 sau 3 sedinte private.

mic3Programul sedintelor individuale este flexibil (anularea unei şedinte se poate face şi cu 48 ore înainte de desfăşurarea propriu-zisă a lecţiei programate ), iar în cadrul lecţiei individuale, cursanţii exersează doar pasii de dans aferenţi stilului dorit. Astfel, veti reuşi să aprofundaţi în cel mai scurt timp întreaga coregrafie realizată de către instructor, în aşa fel încât să finalizaţi cu succes întregul curs.
Un rol important îl are şi melodia aleasă. Este recomandat ca înaintea inceperii cursului privat, mirii să-şi aleagă şi o melodie preferată, astfel încât să simtă cu adevărat că acest serviciu este unul personalizat. Instructorul va analiza punctele tari si slabe pe care le aveti, iar ulterior va elabora o coregrafie pentru a reuşi să scoată în evidenţă majoritatea calităţilor pe care le aveti.
Un alt avantaj este că pe toată durata desfăşurării lecţiei individuale nicio altă persoană straină nu are acces în sală, asigurand astfel intimitatea dumneavoastră.
Pe piaţă sunt nenumarate şcoli de dans care au o politică mixtă de cursuri desfăşurate în acelasi interval orar (lectii de grup+ lectii private), dar Latino-Time este printre puţinele care vor aloca întreaga sala unui singur cuplu.

Dacă totuşi nu ai timp să ajungi la cursuri şi să îţi pliezi programul pe desfăşurătorul lecţiilor, atunci îţi poţi cumpăra DVD-uri cu lecţii.
LatinoTime are o ofertă senzaţională, care durează până pe 24 decembrie 2013, cu un preţ total al celor 4 dvd-uri de doar 130 de lei, beneficiind astfel de o reducere de 210 lei!
Dansatorii profesionisti regãsiţi în cursurile filmate detin titulatura de „ instructori de dans sportiv autorizaţi ” în cadrul Federatiei Române de Dans Sportiv şi au o vastã experientã în aria dansurilor latino-americane şi de societate. Meniurile DVD-urilor sunt interactive şi au un design eficient conceput, astfel încât sã puteti accesa în orice moment stilul de dans preferat sau figura favoritã. Toate figurile prezentate în DVD-uri sunt explicate în întregime în limba românã si descriu în amãnunt paşii de dans, atât în varianta individualã, cât şi în pereche.

Advertisements