Tags

,


Un site cu hăinuţe pentru copii la reduceri!
Ce poate fi mai util pentru un părinte care trebuie să umple sacul lui Moş Crăciun? Mă rog, săculeţul, că e vorba doar despre un copil, unul foarte pretenţios, şi doi părinţi care-i fac toate poftele.
De exemplu, la băiatul meu hainele nu pot fi doar haine. Simple, în culori unice, cu dungi sau buline. În niciun caz. Trebuie neapărat imprimeuri foarte colorate. Pe piept, spate, genunchi sau coate.
Şi nu cu orice desene, ci cu personaje din desene animate. Nu cele la care ne uitam noi, din poveştile clasice sau comuniste, ci cele nou-nouţe, cu personaje ciudate: Gormiţi, Ben-Ten, Hello Kity, Bakugan, Spiderman şi echipa lui numeroasă sau orice personaj Marvel sau Disney. Chiar şi mănuşile, şosetele şi fularele trebuie să aibă imprimante figuri de luptători sau prinţese!
Noroc că am găsit un site cu haine copii care întrunesc toate condiţiile. Frumoase şi la reduceri, în această perioadă. Deci satisfac şi pretenţiile mele, şi pe ale micuţului.
gormitiHainele sunt produse de firme cunoscute, cum ar fi Gap, Pimkie, Benetton, Zara, H&M, Bershka, Marks&Spencer, Disney, şi aşa mai departe. Ieftine şi de calitate. Aici am găsit şi accesorii hand-made, jucării, dar şi costume pentru carnaval şi ocazii speciale.
tricouDe exemplu, pentru băieţelul meu de patru ani şi jumătate, am pus în coş un hanorac roşu cu Gormiti, o pijama cu Fulger Mcqueen şi un tricou de rocker, cu o chitară pe partea din faţă, la un preţ total de 100 de lei. De la categoria jucării am luat un puzzle 3D, cu un jet ski, la doar 18 lei, şi un joc Lego, la 44 de lei. Cu 160 de lei, voi face fericit un puşti, de Crăciun! Iar pentru mămica sa voi cumpăra o vestă şic, la doar 29 de lei, pentru că ştiu că îşi doreşte aşa ceva. Iar pentru a lăsa impresia că Moşu’ vestaeste imparţial şi că s-a gândit la toţi, voi cumpăra şi pentru tati o cravată de mătase, la un preţ foarte bun, pe care să o poarte de Revelion.
M-am uitat şi la secţiunea oferte speciale, unde sunt produse reduse substanţial, deoarece erau din sezonul de vară, şi am pus în coş câteva tricouri, papuci, sandale. Preţurile sunt atât de mici, încât nu am putut să rezist.
Acum aştept coletul. A fost foarte uşor. Dintr-un singur magazin online am cumpărat toate cadourile de Crăciun şi nici nu am depăşit bugetul propus.