Tags

,


Nu! Nu îmi voi abandona imaginea profesională de dragul unei cămăşi hawaiene! Am muncit prea mult pentru statutul pe care îl am azi.
Acesta a fost speech-ul cu care m-am mobilizat şi am pornit în căutarea unei ţinute party-office.
Anul acesta, Revelionul îl facem la Sinaia, la un hotel de patru stele. Un cadou din partea şefului. Tot el ne-a dăruit un voucher cadou de la Glittio.ro, în valoare de 500 de lei. Să-l folosim pentru a lua cadouri membrilor familiei, să nu fie supăraţi că stăm prea mult la muncă.
Eu îl voi folosi pentru mine. Cu acordul soţiei, bineînţeles, nu iau decizii aşa, de capul meu. Îi voi cheltui pentru a-mi găsi o ţinută potrivită de intrare în 2014.

Distribuitor al unor branduri renumite în domeniu, magazinul Glittio.ro este bine construit şi usor de utilizat. Eu mi-am propus să îmi cumpăr o cămaşă, un pulover, o jachetă şi un fular.

GiovanniRosmini-158R-5PJGRKoRs4O cămaşă ca aceasta nu am avut niciodată. Adică cu puţin roz în ea. Am văzut la alţii şi i-am admirat că au curajul de a purta aşa ceva. Dar la Revelionul ăsta vreau să par sofisticat, aşa că o voi pune în coşul de cumpărături.

2O geacă pe care mi-o doresc de mult timp. Culoarea îmi place, modelul este trendy, utilitatea este variată. O voi purta şi la petrecere, când voi ieşi afară, la artificii, o voi folosi apoi şi zi de zi, la serviciu.

Austin-verde-L3UiaJopw4Un pulover cardigan de care mama mea ar fi foarte mândră. Mereu îmi cumpăra din astea când eram la facultate, iar eu mereu le lăsam acasă. Acum îmi plac, sunt moi, călduroase şi potrivite vârstei mele.

3850-maro-rJ2BhWbkyJUn fular este un must have acum, la orice ţinută. Poate fi folosit şi în interior, şi afară. Nu este neapărat pentru a ţine de cald, ci mai mult un accesoriu.

Mi-am ales patru produse în 10 minute. De aceea iubesc shopping-ul online: nu pierd timp pe drum, nu probez produse prin cabine dubioase, am certitudinea ca nu le-a mai probat nimeni înainte, iar ele sunt asezate în ordine, pe categorii şi branduri, ca să le găsim uşor.

Acum am înţeles de ce-i place şefului să facă shopping pe Glittio.ro! Au haine de tot felul, din peste 40 de branduri, oferă transport gratuit pentru orice comandă de peste 80 de lei, iar livrarea se face in maximum 24 de ore.
voucher-cadou-headerÎn plus, au acest avantaj: posibilitatea de a cumpăra online vouchere cadou, pentru a le dărui celor dragi, partenerilor sau angajaţilor. Cu Voucherul Cadou GLITTIO poţi achiziţiona oricare dintre produsele din ofertă. Destinatarul voucherului primeste un e-mail cu codul voucherului şi îl poate utiliza imediat, scăzând valoarea voucherului din valoarea comenzii sale. Este o idee bună pentru un cadou de Crăciun, nu?

In plus, Glittio.ro nu ratează nicio ocazie pentru a oferi preţuri reduse clienţilor săi. De exemplu, aceasta perioadă este dedicată pregătirilor pentru Black Friday, când vor fi reduceri substanţiale la majoritatea produselor.

Devino fan-ul paginii Glittio si descoperi super oferte de Black Friday!