Tags


Nu vă gândiţi la o reclamă siropoasă, în care femeia, veşnic exploatată în bucătărie, primeşte o maşină de spălat vase, pentru a avea mai mult timp de petrecut cu familia. Nu. Altfel văd eu subiectul.
Sunt disperat cu microbii şi viruşii. Nu eram, dar m-am transformat în ultimii ani, de când am un copil cu probleme digestive. Cică nu ar fi diferit de alţi copii, că mai toţi sunt aşa, dar eu ştiu ce-am pătimit cu el de când s-a născut.
Şi nu pot să zic că nu am luat măsuri. Am avut sterilizator pentru biberoane, pentru aparatul de aerosoli, pompa de sân. Am tot fiert vasele în care mânca, storcătorul de fructe, blenderul de piure. Le-am dat în clocot. Nu mi-a trecut prin cap că o maşină de spălat vase ar rezolva asta. Un moft, ziceam, nu o necesitate.
S-a întâmplat să ne petrecem două săptămâni în Italia, la nişte rude. Cu copil cu tot. Ne-au dat deoparte toate sterilizatoarele cu care ne cărasem din ţară şi ne-au arătat cum o maşină de spălat vase ne rezolvă toate problemele. Sterilizează tot.
„Iar paharele… Sunt perfecte” – a completat soţia. Fiecare cu ce-l doare.
masina-de-spalat-vase-incorporabila-whirlpool-adg-175-310x310Ne-am întors acasă, hotărâţi să ne cumpărăm o maşină de spălat vase. Va fi cadoul de sărbători pentru soţia mea. Ştiu, devin siropos, dar vă asigur că sunt doar practic.
Voi profita de reducerile anunţate de Black Friday la Delmag.ro şi voi comanda o maşină de sălat vase incorporabilă Whirpool, aceeaşi pe care o aveau verii mei din Italia. Ştim deja cum s-o folosim şi ce poate să facă.
Deseori, cand sunt reduceri, avem tendinta de a cumpara lucruri care nu ne trebuie neapărat. Va dovedesc ca nu e un moft si va spun ce am ochit eu de la Delmag.
Ştiţi escrocii care se aruncă în faţa maşinii tale şi cer apoi bani, pe motiv că i-ai accidentat. Mai ştiţi şi poliţiştii care au obiceiul să facă abuz de putere atunci când te opresc în trafic. Cum dovedeşti că eşti curat? Cu o cameră video montată pe maşină, care să filmeze non-sto. Şi uite aşa prinzi boschetarul care se aruncă pe capotă! ! Cum eu stau aproape jumătate din zi pe drum, vă este clar că a nevoie de aşa ceva. Să fiu acoperit în caz că unii cer desăgubiri sau spagă. Şi ca să fiu sincer nu mi-ar părea rău să prind şi o căprioară care dansează pe trecerea de pietoni sau o ploaie de meteoriţi, cam cum a fost cea din Rusia, din februarie.

car-video-recorder-prestigio-roadrunner-700x-pcdvrr700x-39616-310x310Aşa că îmi voi lua o cameră video pentru maşină, mică, dar rezistentă la șocuri, cu toate accesoriile incluse. În plus, imaginea este foarte bună. Nu ştii când prind momentul care va deveni “viral” pe Internet!
Nu, nu sunt mofturi. Sunt lucuri la care visam, iar acum de Black Friday le putem cumpara la reducere.

E drept, şi copilul ar vrea ceva de pe Delmag.ro, că are şi categoria “jucării”. Nu e moft, bineinteles, “e o metoda de a-si dezvolta personalitatea”. Ar vrea şi bunicul un calorifer electric, ca iar scumpesc astia gazele, şi bunica o maşină de făcut pâine, ca are si vecina si are o pensie mai mica decat ea, şi soră-mea o placă, ca sa-si “imblanzeasca” parul şi soacră-mea o hotă de bucătărie, sa fiarba gainile pe care le-a taiat, ca nu mai faceau oua. Toti au cate un vis!
Le voi spune eu ce reduceri vor fi la Delmag de Black Friday, pentru că m-am abonat la newsletter-ul lor şi voi afla din timp. Poate au toţi noroc!
delmag.ro-black-friday-624x235
Aboneaza-te aici la newsletter-ul Delmag si fii primul care afla de super ofertele de Black Friday.

UPDATE 29 noiembrie: Delmag se ţine de cuvânt şi are reduceri de până la 50% la 478 de produse! Astăzi au preţuri mai mici produse din toate categoriile: aparate foto, tablete, telefoane, laptopuri, maşini de spălat, accesorii de tot felul, aparate electrocasnice sau orice altceva te interesează! Caută bulina roşie!