Tags


Uitaţi cu ce se joacă acum copiii.
Un blaster Firestrike cu trei tipuri de munitii, care asigură distracţia în spatiile deschise, dar pot fi folosite şi în interior.
Muniţia este confecţionată dintr-un material special, pentru siguranţa copiilor.

Îmi amintesc cum ne duceam pe vale, să vedem cum trece trenul. Vagoanele de călători erau pline atunci, biletul era convenabil, maşinile puţine. Mulţi oameni ne făceau cu mâna, iar mecanicul de locomotivă suna, să ne salute.
Eu nu am avut tren de jucărie. Mă mai duceam cu părinţii în vizită, la şeful tatei, iar copilul lui avea în cameră un tren electric, cu şine, cu omuleţi care aşteptau în gări, cu tunel, cu copaci pe margine.
Nu aveam voie să-l atingem, doar să ne uităm. Când aungeam acasă îmi făceam şi eu trenul meu, din cuburi. Tânjeam după un trenuleţ ca acesta din poză, de aproape 7 metri.
trenulet2
Un asemenea trenuleţ voi comanda pentru copilul meu şi îl voi pune sub brad. Best Kids şi-a anunţat participarea la Black Friday, pe 29 noiembrie, de aceea mi-am făcut cont aici şi aştept să vină ziua reducerilor.
Vă e clar că mă voi juca şi eu cu el, dar tot mai bine ar fi fost să-l am când eram mic, nu acum, la 40 de ani.
Cred că situaţia seamănă cu acel banc supercunoscut, cu cei doi bătrânei.
Unul dintre ei zice: „Mai ţii minte, măi, Ioane, ce bine era pe vremea lui Stalin?”.
La care celălalt răspunde: „Dar bine, băi, Gheorghe, da’ cum era bine că era foamete, deportări…”.
„Ei, vine replica, dar eram atât de tineri”.
best kids
Pregăteste-te pentru ofertele de Black Friday de la Bestkids! Pe 29 Noiembrie vei avea parte de surprize plăcute din partea magazinului tău preferat de jucării şi accesorii pentru copii!