A fost odată, acum mulţi, mulţi ani, o femeie care îşi dorea foarte mult copii, dar nu reuşea să-i aibă. În timpul încercărilor, a trecut prin multe sentimente: frustare, pesimism, optimism, tristeţe, indignare, bucurie. Într-un final, a rămas însărcinată şi a născut două fete gemene. Le-a numit Toleranţa si Optimista, pentru că acestea două au ajutat-o în lunga ei încercare de a avea urmaşi.
Din prima zi, mama a observat ca cele două fete se completau una pe cealaltă. Toleranta era calmă si nu plângea, în plus îi permitea surorii orice. Optimista era agitată, se juca şi mereu încerca lucruri noi. Avea norocul cu o soră care o înţelegea şi îi aprecia dorinţa de viaţă.
Timpul a trecut si fetele au crescut. Erau tot timpul împreună şi se salvau una pe cealaltă, atunci când făceau greşeli. Aveau foarte mulţi prieteni şi tuturor le făcea plăcere să stea în preajma lor.
Văzându-le cât de fericite sunt, toate femeile din sat şi-au dorit să aibă asemenea copii, aşa că se rugau Domnului să le dea aceeaşi bucurie. Pentru că nu se putea ca toate să aibă gemeni, Dumnezeu le-a dăruit celor care s-au rugat câte un copil care întrunea ambele calităţi: toleranţa şi optimismul.
În timp, satul a ajuns să fie cunoscut pentru oamenii buni care trăiau în el.
Aceasta este o poveste despre lucrurile simple, care ar trebui să ne guverneze viaţa. Asta vrea să ne arate şi Cosmote, că viaţa este compusă din lucruri simple.
COSMOTE Romania revoluționează telefonia mobilă prin introducerea unui nou portofoliu de abonamente, mai simplu, al cărui fundament este inovația prin simplitate și comunicare nelimitată. Mai multe detalii despre oferta găsești pe free.cosmote.ro, iar despre concurs accesând free.cosmote.ro/bursa.