Cântă despre toamnă, vaci în Bucureşti, paradoxuri erotice, cârciumi, murături, ninsori, Dali, târnăcop sau maşină. Sau. Şi. Orice alăturare pare potrivită, la muzicianul care a cântat până acum prin cârciumi afumate şi gălăgioase, iar acum s-a gândit că i-ar sta bine pe scena unui teatru. Alături de Sorin Poclitaru, furnizorul de versuri, şi de chitara lui.
banner_site960Marius Matache vrea să facă spectacol. Îi invită şi pe bloggeri, colegii lui de breaslă. Şi pe chimişti. Nu face un spectacol de colinde, ca Ştefan Bănică, ci unul despre toamnă, ca…el. Şi nu se îmbogăţeşte, tot ca Bănică, ci donează o parte din încasări.
Alchimia toamnei este un spectacol de muzică și poezie, care va avea loc luni, 28 octombrie, la Teatrul Excelsior, de la 19.30. Va dura 90 de minute, iar Marius Matache va cânta piesele pe versuri de Sorin Poclitaru, iar acesta își va lansa cea mai recentă carte, intitulată Amalgam, urmând să insereze calupuri de poezii între piesele primului.

Biletele se pot cumpăra de la casieria Teatrului Excelsior din str. Academiei nr. 28 sau accesând Bilete.ro.
Spectacolul de muzică și poezie – Alchimia toamnei – este susținut de Hello Hotels, Domeniile Samburesti și Aqua Carpatica.