Cum îţi dai seama că e ok, că toate sunt cum ar trebui să fie?
Contează capacitatea fiecăruia de a-si analiza propria realitate, de a şti să recunoască atunci când merge în directia in care doreste sau, mai precis, de a şti să recunoască direcţia.
Oamenii înfig propriile piroane în stânca încercărilor şi, de multe ori, dacă alunecă sau cad dau vina pe stâncă, când ei aleg locul pe care îşi sprijină piciorul.
De câte ori nu am căzut… până să aflu că un traseu bun pentru alţii, mă doboară pe mine. Nu pe altcineva. Ideal ar fi ca fiecare om să îşi stabilească propriul drum, chiar dacă pironul e mai greu de bătut în stâncă. Urcuşul e mai greu şi uneori mai lung… dar sigur.
BUZZCampPentru a găsi drumul ai nevoie de informaţii. De unde alege. De aceea există BUZZ!Camp. Aici se află toate tool-urile necesare pentru a porni la drum!
Organizatorii vor ca fiecare participant sa plece de la eveniment cu obiectivele indeplinite. Fie ca vorbim de o carieră, de o discutie face-to-face cu angajatorul preferat, de aprofundarea unor teme deja cunoscute, orice obiectiv al participantului este prioritar.

Ai intre 18 si 26 de ani? Esti student, masterand sau proaspat absolvent? Esti dispus si vrei sa investesti timp in dezvoltarea ta?
Vrei sa cunosti mediul organizational din Romania sau sa lucrezi intr-o companie de top?
Esti convins ca viitorul tinerilor poate fi unul foarte promitator?
Daca raspunsul tau este DA la toate intrebarile de mai sus, atunci ai toate sansele ca TU sa fii la BUZZ!Camp!