Orice animaţie îi atrage atenţia. Mai ales dacă imaginile au o poveste, transmit o idee… Ooo, da. E şi foarte curios.

– Tati, ce este cu oamenii aceştia pe laptop-ul nostru?
– Sunt buzzeri.
DSCF6146– Ce e un buzzer?
– Un om care are păreri. Care spune ce gândeşte şi este sincer.
– Ce face el?
– Primeşte produse, le testează şi spune celorlalţi dacă sunt bune sau nu.
– Cui spune?
– Prietenilor, colegilor, familiei.
– Şi îl cred?
– Păi îl cred. De ce ar minţi?
– Nu ştiu, dar ai văzut şi tu la publicitate cum e. Ni se zice că margarina şi salamul sunt bune, dar doamna doctor a zis să nu mănânc, că mă doare burtica.
– Ai şi tu dreptatea ta, dar nu e acelaşi lucru. Buzzerii nu primesc bani, ca să laude. E adevărat, li se dau gratis produsele, dar nu le impune nimeni cum să fie mesajele transmise mai departe. Dacă nu le place ceva, sunt liberi să spună. Şi ar fi bine să facă aşa, pentru a-i ambiţiona pe cei care vând produsul să-l facă mai bun.
– Cam cum fac eu cu mami, nu?. Când nu-mi place mancarea îi spun şi ea o face mai bună data viitoare.
– Cam aşa, fiule.
– Ştii când i-am spus lui Denis că mami a făcut nişte spaghete foarte bune? S-a dus imediat acasă la el şi a urlat că vrea şi el!
– Asta înseamnă că ai creat buzz. Ţi-ai spus părerea despre ceva şi le-ai făcut poftă celorlalţi. Iar Denis a vrut să te copieze, că doar tu eşti şeful pe străduţă.
– Ştii cine ar fi un bun buzzer, tati?
– Cine?
– Bunica. Când se duce la piaţă, mai vine peste două ore, pentru că se întâlneşte cu toate prietenele ei. Iar când vine acasă, stă toată ziua pe fix, vorbeşte cu celelalte prietene. Putem s-o facem şi pe ea buzzer?
– Uite cum procedăm. Facem trei conturi pe Buzzstore. Eu voi face buzz pe blogul meu, mami pe reţelele de socializare, iar Buni, prin viu grai. Iar tu ne vei ajuta pe toţi, testând produsele. Presimt că vor fi şi nişte dulciuri…
albinutza– Tati, eu aş începe cu un desen. Îmi faci tu conturul pentru albinuţa asta şi eu o colorez. Cred că o să-mi iasă perfect.