Nu îmi aduc aminte de prima zi de şcoală. Recunosc. Trebuie să fi fost o chestie foarte bine pregătită, doar era pe vremea comunistă.
De învăţătoare îmi aduc aminte doar câteva secvenţe, în care eu eram eroul principal. Aşa sunt eu. Nu reţin vieţile altora.
Cu blogul am început în epoca foarte recentă, deci îmi aduc aminte că a fost o decizie de moment. Nu am ştiut în ce mă bag. Am zis să adun undeva toate evenimentele din judeţ, dintr-un motiv egosit: îmi plac. Şi ca spectator, şi ca participant. Mai greu a fost, iniţial, să fac rost de informaţii. Dar acum sunt abonat la toate instituţiile posibile şi lucrurile curg de la sine. Vin evenimentele la mine. Apoi ajung la cei care îmi citesc blogul.
Blogul meu a prins şi deschiderea magazinului Profi în Breaza. Era un eveniment. Am scris şi despre recrutările de personal pe care le-a făcut. Şi despre prima campanie „Profi te premiază” . Acum scriu şi despre a doua, unde este înscrisă şi o şcoală din Breaza: Scoala Gimnazială Constantin Brâncoveanu.
Această şcoală se află în cartierul Breaza de Sus şi am învăţat şi eu aici un trimestru. Aşa erau atunci, trimestre. Apoi m-am mutat la blocuri în centru. Este o şcoală mică, unde investiţiile ajung mai greu. Aşa că are nevoie de orice ajutor.
La prima campanie Profi nu am participat. Eram grăbit să ies din magazine, nu să scanez bonul fiscal, să donez punctele… La cea care este acum în curs de desfăşurare, am un asistent de nădejde. Băieţelul meu în vârstă de 4 ani e îndrăgostit de “ecran” şi mă “obligă” să-l folosim de fiecare dată când mergem la cumpărături (cam de două ori pe săptămână). L-am învăţat prima dată unde să apese, iar acum se descurcă singur. Într-o zi a cerut bonurile mai multor clienţi şi a introdus şi datele lor.
Până pe 20 octombrie o să tot facem asta. Iar pe blog voi ţine socoteala câştigătorilor intermediari şi voi anunţa câte puncte a strâns şcoala noastră din Breaza! Iată şi o poză cu elevii şcolii:
elevi

Advertisements