Bijuteriile din bronz sunt printre cele mai vechi obiecte de podoabă folosite de om. Chiar dacă, de-a lungul istoriei, gusturile au evoluat, preferate fiind acum mai ales aurul şi argintul, bronzul rămâne un material din care se realizează bijuterii sofisticate, originale si de un rafinament aparte, tocmai pentru că sunt impregnate de acea nota antique, atât de fermecătoare.
Bronzul este termenul generic prin care sunt desemnate aliajele din cupru si staniu. Principalul avantaj al acestor aliaje este că sunt foarte rezistente la uzură şi au un grad de rezistenţă medie la coroziune. De aceea, bronzul le oferă artiştilor bijutieri posibilitatea de a crea motive mult mai elaborate decât în cazul altor metale pretioase. În plus, bijuteriile din bronz rezistă la proba timpului, dobândind o nuanţă deosebită.
inel-hurrem-2Pe Onlinebijoux.ro, sunt la vânzare mai multe modele sofisticate de bijuterii din bronz: broşe, inele şi coliere. Cele mai căutate sunt, evident cele model Suleyman Magnificul.
Serialul a revenit pe micile ecrane odată cu toamna. Iar fiecare femeie care-l îndrăgeşte şi-ar dori măcar o bucăţică din bogăţia sultanelor. Sau doar o bijuterie simbol, care să-i amintească că viaţa este o luptă continuă. Pentru putere, poziţie sau bărbatul iubit.
colier bronz
Cu un colier din bronz, te-ai putea simţi ca o învingătoare care intră cu trufie în palatul celui mai puternic şi cunoscut conducător din Europa secolului al XVI-lea.
inel bronz

inel
Cu asemenea inele pe degete, ai putea zâmbi în colţul gurii, gândindu-te la uneltirile sultanei preferate şi felul cum îşi răsucea inelul propriu când punea la cale o răzbunare.
cercei set
Cu o pereche de cercei din bronz, te-ai putea privi în oglindă minute în şir sau ai vedea sclipirea pietrei în ochii iubitului iscoditor…

Da, bijuteriile de bronz sunt acum la modă, datorită serialului. Ele vor însemna pentru purtătoare mai mult decât o simplă bijuterie. O întreagă poveste cu intrigi captivante şi file de istorie.

Advertisements