Tags


Toţi avem, pe Facebook, zeci de „prieteni”. Pe unii nu-i cunoaştem, cu unii nu vom avea niciun dialog niciodată, iar de la alţii vom primi doar spam-uri. Eu, astăzi, am făcut un gest extrem! Mi-am curăţat lista de mai mult de 250 de „prieteni”. De nişte nume, adică.
Mă întrebam cum o să mă simt după aia. Un pic mai uşor, fără o memorie încărcată de sute de imagini şi gânduri care nu-mi spun nimic.
M-am gândit şi la ce aş putea pune în loc. Pentru început, mi-am adăugat un pescar faimos, care postează capturile impresionante din toată lumea. Altul care planifică tot felul de ieşiri cu bicicleta, neapărat şi pagina de Facebook a ClinicBouquet.ro – primul portal de sănătate din România. Ştiam de ea de pe BlogalInitiative, aşa că mi s-a părut mai de folos decât sute de oameni străini. Pagina conţine articole şi sfaturi despre sănătate, noutăţi în acest domeniu şi clinici nou adăugate pe site-ul http://www.clinicbouquet.ro. Acesta este un portal unde găseşti găseşti rapid clinica sau spitalul de care ai nevoie, din România sau din Europa.
logoCum am intrat pe pagina lor, am şi dat de un concurs la care se poate câştiga o tableta Samsung Galaxy Tab 2 si 9 seturi de analize:
1. Creează gratuit cont user ClinicBouquet pe http://bit.ly/17ilOa5
2. Răspunde la Intrebarea ClinicBouquet pe http://www.clinicbouquet.ro
Participi automat la extragere!

Cum vă spuneam… Sunt mândru de mine că am avut curajul să scap de tot bagajul de pe Facebook şi să-l înlocuiesc cu nişte chestii folositoare. Iată 3 motive pentru ca şi voi să daţi like paginii şi să vă faceţi cont sau să deveniţi un simplu beneficiar al informaţiilor oferite fratuit de Clinicbouquet.ro:
1. Găseşti clinica potrivită pentru tratarea afecţiunii sale, prin câteva click-uri, şi intri în contact cu ea prin mail, telefon sau fax.
2. Compari ofertele clinicilor din toată ţara şi din toată Europa
3. Eşti la curent cu noi proceduri medicale şi sfaturi pentru menţinerea sănătăţii.