Tags


Triathlon Challenge vă aşteaptă la Mamaia, pe 6-7 septembrie 2013, la cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est. Eu m-am înscris la competiţia pentru bloggeri şi sper să fiu ales pentru a participa la secţiunea alergare.
Ediţia din 2013 va fi o ediţie aniversară, un concurs cu un concept fresh, nou-nouţ, la cele mai înalte standarde internaţionale.
Va fi o competitie sportivă de masă, o întrecere la care poate participa orice persoană: copii, tineri, veterani, oameni cu job şi responsabilitati, mici şi mari întreprinzători, manageri, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului şi ai mişcării în general.
La această ediţie, organizatorii au 5 noutăţi.
triatlon
1. TRASEU NOU – traseul pentru proba de alergare va fi separat de traseul pentru proba de ciclism; pentru un plus de siguranţă, viteză, confort şi spectacol. Proba de ciclism va fi spre Constanţa, proba de alergare spre Năvodari.
2. Starturi separate pentru fiecare probă în parte:
3. Video Wall Led –poziţionat la capatul probei de bicicletă, înspre Zona de tranziţie; va permite concurentilor să vizualizeze timpul pe fiecare tură, turele rămase şi timpul total.
4. Va exista un singur punct de acces în/din zona de tranzitie pe probă. Aceasta va fi mai spaţioasă, zona de Finish la fel, iar spectatorii şi fanii vor avea un loc special amenajat, excelent pentru încurajări şi fotografii.
5. La tura de alergare se va trece prin zona de start/finish pentru un plus de spectacol.
Cei care fac parte dintr-o companie, institutie sau ONG, se pot înscrie la o categorie special creată – Triatlonul corporate, cu o sectiune individuală (cu probe pe distanta sprint si supersprint), si una de stafeta (pe distanta sprint), ambele beneficiind de clasament si premiere separate.
Sensul acestui gen de eveniment pentru o companie este de a crea relatii interumane intr-un alt mediu decat cel din birou si de a suda echipe care să lucreze impreuna pentru un obiectiv comun.