Tags


Dacă are în titlu cuvântul „challenge”, înseamnă că este o provocare. Şi pentru cei care organizează, şi pentru cei care se înscriu la Triathlon Challenge Mamaia, cel mai important și cu tradiție concurs de triatlon din Europa de Est.
Mulţi îşi imaginează bloggerul ca fiind un tip care stă toată ziua cu ochii în laptop, iar singurele mişcări sunt cele ale degetelor pe tastatură. Că se hidratează cât să nu leşine şi mănâncă nesănătos, deoarece un drum la piaţă îi răpeşte prea mult din timpul alocat blogului. Dacă apare vreun comentariu care trebuie moderat?
Cine îşi imaginează că bloggerii ar putea face şi sport? Uite că fac şi o dovedesc mărturiile celor care au participat anii trecuţi. Anul acesta se pot înscrie din nou, la una dintre cele trei secţiuni: alergător, înotător sau biciclist.
1. Biciclist – 20 km pe sosea, în Mamaia.
2. Alergător: 5 km pe șosea
3. Inotător: 750 m in lacul Siutghiol.
Cum pe blogul meu promovez toate competiţiile sportive de pe Valea Prahovei, ar fi nepotrivit să refuz o invitaţie de participare la una asemănătoare, pe litoral. Aş putea compara cum este un cros pe munte, faţă de unul pe faleză. Şi aş scrie, evident, pe blog, pentru a demonstra că şi bloggerii fac mişcare. Iar dacă aş primi şi o medalie, viitoarele postări despre sport vor avea o mai mare greutate… Voi fi o voce avizată…
triatlon
Aşa că îmi depun candidatura pentru un post într-o echipă la Triathlon Challenge Mamaia. La alergare. Dacă la vârsta mea pot să traversez un deal cot la cot cu fiul meu, atunci pot să mă descurc cu 5 kilometri de şosea.
Am analizat opţiunile, mi-am măsurat muşchii de la picioare şi braţe, forma fizică şi indicele de masă corporală şi am ajuns la concluzia că aş putea chiar să-mi duc echipa spre victorie. Aşa că am început antrenamentul şi aştept să fiu convocat la lot!