Tags

, ,


„Bună. Sunt Maia şi sunt dependentă de lenjerie intimă”!
„Bună, Maia”! Aceasta este povestea unei dependente de lenjerie intima. O dependenta care o ajuta foarte multa in casnicie.
Orice relaţie este, la început, mistuită de pasiune. Poţi prelungi atracţia magnetică dintre voi doi şi îi poţi lăsa impresia iubitului tău că este dependent de tine. Nu trebuie decât să-i stimulezi cele mai erogene organe: creierul şi penisul. Fă-l să creadă că eşti o femeie cu un simţ erotic deosebit şi va simţi că eşti de neînlocuit în viaţa lui!
Iata ce face Maia pentru a-si mentine caldura din dormitor:
1. Doarme imbbracata in lenjerie sexy:

Deşi i se scurg ochii după alte femei, nu va simţi nevoia să fugă la alta, dacă acasă îl aşteaptă o femeie la fel de sexy. Sigur că e mai confortabil să-ţi pui pijamalele pe tine, seara când te culci. Sigur că el te iubeşte şi când porţi masca de castraveţi pe faţă. Dar se va simţi cel mai norocos bărbat, dacă vede că tu vrei să arăţi bine pentru el. Poţi alege pentru somn lenjerii fine, din mătase, care să acopere mai multă piele, cum ar fi modelele cu maiou şi pantalonaşi sau tip rochie, până la genunchi. În acest fel nu renunţi la confortul tău, iar el simte că doarme în fiecare noapte cu o tipă sexy.

2. Este sincera si deschisa in pat:
Un alt truc sexy este să te exprimi dezinhibat, nu neapărat obscen. Ideea e să vadă că spui lucrurilor pe nume. Dacă faci acest lucru, iubitul tău se va simţi la rândul lui liber să-ţi spună tot ce-i trece prin cap. Aşadar, fii sinceră şi directă, iar el se va simţi complet relaxat în preajma ta, indiferent că sunteţi în pat sau în alt context.

3. Il ia prin surprindere

Un bărbat căruia îi creşti pe nesimţite adrenalina, fii sigură că va fi dependent de tine. Din când în când (vezi să nu devină un obicei), fă-i o propunere sexuală fix atunci când se aşteaptă mai puţin. Trimite-i un sms sexy în timpul programului de muncă, dacă vrei să-i creşti pulsul. În plus, aşa creezi şi tensiune sexuală între voi doi, care în mod clar contribuie la dependenţa lui pentru tine.

halat chilotei1
“Mulţumesc. Ştii unde mă duc, nu? La cel mai apropiat computer, pentru a comanda un produs pe care mi-l doresc de mult timp. Dar nu am avut curajul. Acum sunt pregătită să-mi aduc acasă costumul de iepuraş, căruia i-am făcut cel puţin 50 de vizionări, doar în ultima săptămână.
Costum de iepuras Bunny corse, de la Obsessive

iepuras 2

iepurasCostum de iepuraş, format din corset ajustabil la spate, chilot cu portjartier ajustabil şi urechi. Setul este confecţionat din imitaţie de piele şi satin elastic cu detalii din dantelă.
Un costum care provoacă şi promite o noapte de joc pasional şi senzualitate. Alegerea femeii care ştie să cucerească, să surprindă şi să se bucure de viaţă.