Tags

, , , , , ,


Nu ştie să cânte, nu este actriţă, nu a inventat ceva, totuşi este una dintre cele mai cunoscute femei din lume. De ce? Pentru că are stil. Felul în care se îmbracă, alegerile pe care le face în materie de vestimentaţie şi încălţăminte o recomandă drept un exemplu pentru multe tinere, care-şi doresc să fie ca ea. Este vorba despre Kim Kardashian.
Dacă există vreun lucru la care vedeta se pricepe, acela este moda.

Marilyn Monroe spunea că, dacă ii dai unei femei pantofii potriviti, ea poate cuceri lumea.

logo
Pantofii au întotdeauna puterea de a transforma ţinute. Fie că pozează în costum de baie sau o rochie diafană, Kim acordă o mare importanţă încălţărilor. Nu are măsurile perfecte, nu este genul manechinelor anorexice, dar este mândră de corpul ei şi vrea să şi-l pună în valoare.
Este primul lucru care se observă când coboară din maşină. Sau atunci când păşeşte pe covorul roşu. Fotografii îi fac poze nu doar la bust sau la partea posterioară, cu care se mândreşte, ci la întreg corpul, până la talpa pantofului, pentru a surprinde fiecare detaliu.

Vedetele sunt adevărate surse de inspiratie, atunci cand vine vorba de modă. Beyonce, Rihanna sau J. Lo impun tendinţele, an de an.
Dar rareori noi ne putem permite hainele si accesoriile de designer la care acestea au acces. Totusi, asta nu inseamnă că nu ne putem construi un stil personal, cu produse la preturi rezonabile, inspirate din garderobele celebrităţilor.
În România nu este aşa uşor să găseşţi pantofi asemănători celor pe care-i poartă vedeta americană. Există însă un magazin online care ne prezintă produsele cele mai moderne, avangardiste, conform noilor trenduri.
O simplă privire pe Pantofiori.net şi îţi dai seama că nu este pentru fetele simple, care-şi trăiesc viaţa în umbra celorlalte. Ci pentru cele îndrăzneţe, mândre de corpul lor şi pline de personalitate.
Astăzi îţi arăt cum poti avea, de exemplu, perechi de pantofi similare cu cele purtate de Kim Kardashian… cheltuind de zeci sau chiar sute de ori mai puţin.
Unele sunt chiar identice cu oferta de pe pantofiori.net, cum ar fi această pereche de pantofi negri. Sunt şi în picioarele lui Kim kardashian, şi pe magazinul online. (foto facebook pantofiori.net)
pantofii lui Kim

Iar exemplele sunt numeroase. Botine, sandale, pantofi, tenişi cu ţinte, sandale cu toc înalt, cizme, toate se găsesc pe Pantofiori.net. Iată o selecţia a celor care mi-au plăcut mie de pe acest magazin online, modele purtate frecvent de vedete.
4

Sandalele sunt originale si sexy, botinele sunt simple si cu bun gust, iar combinaţiile de culori sunt foarte reuşite, toate la preţuri foarte bune.
Unele sunt vintage, dar toate sunt niste alegeri îndrăzneţe si demne de o fashionistă adevărată.
Vă întrebaţi de ce am ales doar modele cu toc? Dacă ai 1,60 m ca mine, te ajută să mai creşti putin, în special dacă ai ca prieten un tip care e cu cap si juma’ mai înalt. Plus că tocurile fac piciorul frumos, îi dau o formă, ceea ce şlapii nu fac. Dacă şi ştii să mergi pe tocuri, succesul e garantat. Ar trebui să întrebi şi bărbatii după cine întorc capul pe stradă: după o femeie care merge plină de încredere pe pantofi cu toc înalt de 10 cm sau după una care păşeşte în şlapi, cu mersul ca de gâscă? Nu spun ca ar trebui sa porţi zi de zi un toc de 18 cm, însă femeile care renunţă la tocuri, renunţă la o parte din feminitatea lor.

Iată şi alte poze cu Kim Kardashian, vedeta mea preferată, purtând pantofi cu tocuri.
kim-kardashian-857618l-poza

Kim Kardadashian celebrates her birthday with Kourtney, and Kris Jenner at Tao Nightclub

kim_kardashian_08_3c42765905
As putea umple multe pagini cu poze. Pantofii lui Kim, comparaţi cu cei de pe Pantofiori.net. Aş putea compara şi preţurile produselor, pentru a vă dovedi că poţi avea stil de vedetă şi cu bani puţini. Dar mă opresc aici şi vă invit să visaţi că sunteţi pe covorul roşu, cu Pantofiori.net.