Tags

, , , ,


În momentul în care am descoperit site-ul Piatraonline am convocat o şedinţă şi împreună cu echipa mea am evaluat toată oferta. Ei sunt de mult timp în branşă, deci oferă produse şi servicii care sunt căutate. Deci, o sursă de inspiraţie!

Pe Piatraonline se vând materiale tăiate la dimensiune şi o gamă largă de pietre naturale si produse de decor. thumb_200_200_Travertine Classic

elefant
RockStarConstruct deţine în stoc peste 7000 mp de piatră naturală si decorativă, gata pentru livrare imediată în toată ţara. Practic, nu există produs din piatră, marmură sau travertin care să nu fie găsit aici. Iată categoriile de produse: piatra Naturala, poligonala, decorativa sau cubica, mozaic, ardezie, marmura, travertin, chiuvete, decoratiuni şi grătare de gradina, jardiniere, ghivece flori, fântâni arteziene, cismele, fântâni Zen Interior, statui exterior, coloane grecesti, tapet nobilis, accesorii şi impermeabilizanţi.
gratar
Dacă te pierzi în multitudinea de secţiuni şi poze de pe site, poţi suna, iar un consultant îţi răspunde la orice întrebare.
Firma oferă chiar şi montaj profesional pentru:
placări piatră naturală de orice fel (marmură, granit)
pavaje piatra naturală
plăci de socluri case
pavaje pentru trafic intens
placări scări
placări stâlpi ornamentali
placări seminee
placări fantani arteziene
borduri
socluri

Foarte altruist mi s-a părut faptul că, tot pe site, găsim sfaturi pentru a ne descurca singuri cu montajul. Instrucţiuni amănunţite, pentru cei care vor să-şi îmbrace casa în piatra sau să facă o afacere din asta.
Mulţi renunţă la poliuretan şi sticlă şi îşi fac amenajări trainice, care pe lângă faptul că dau valoare locuinţei, îi conferă stil.

De exemplu, pentru clientul din luna iunie, am făcut un plan de bătaie îndrăzneţ. El vrea ceva unic, iar noi îi vom oferi asta.
Prima propunere va fi să-i punem pardoseală travertin, care este foarte rezistentă, arată foarte bine şi nu devine alunecoasă când este umedă.
baiePentru baie, vom face o renovare radicală: o vom remodela în piatră, pentru a-i da un aspect de centru spa. Cabinele de dus din piatra naturala vor rezista testului timpului. Iar dacă, totuşi plăcile din marmura, granit sau travertin se deteriorează, sunt mult mai usor de reparat si lustruit, prin procedee simple. Îi vom schimba chiuveta cu un lavoar travertin, noul trend în materie.
zen

În sufragerie îi vom amplasa o fântână arteziană de interior Zen, pentru a garanta prezenţa energiilor pozitive. Ne vom ghida tot după intrucţiunile de pe site, în alegerea poziţiei modelului Zen, în funcţie de ce îşi doreşte proprietarul de la viaţă.
cismea
Exteriorul va fi cea mai mare provocare pentru noi. Avem să-i arătăm modele de cişmele de grădină, grătare, statui, jardiniere şi ghivece, toate din piatră. O lucrare mai amplă va fi un gard placat din piatră compozit.
thumb_200_200_Rock Star Construct - Distribuitori piatra naturala si decorativa

Orice ne-ar cere clientul, cu siguranţă vom putea găsi pe Piatraonline.ro. Chiar şi materialele ajutătoare, adezivii şi soluţiile de impermeabilizare, tot de aici le vom achiziţiona.
Pentru sfârşitul lunii mai am programat o deplasare la ROCK STAR Concept Store – 137A , de pe str. Teisani, situat paralel cu Centura Bucuresti, unde vom vedea cu ochii noştri întreaga ofertă.

piatra naturala rock star construct marmura